Medarbetare -version 2.0

Artikelindex

En Livsinvestering med en Total Life Makeover i hälsans tecken.

Man håller kort framför sig med texten 2.0

Här erbjuds Du ett helt nytt koncept med en komplett hälso- och livsinvestering och total transformation av Ditt liv för att nå hälsa, lycka och framgång. Allt på samma ställe för att varaktigt landa i balans och harmoni.


Är Du stressad, utbränd, har Du gjort allt och mår ändå inte bra? Är Du överviktig eller har ett matmissbruk, mår Du dåligt eller har ständiga smärtor?
Är Du stel och orörlig eller vet Du inte vad Du vill? Tappar Du kraft eller har svårt att sätta gränser? 
Är Du en envis person som vill ha allt på Ditt eget sätt och ständigt är i konflikt med andra eller vill Du bara utvecklas och veta mer om Dig själv? 
Då är det ingen slump att Du läser det här. Det är helt enkelt dags att uppdatera Dig själv! Att åter igen tända livsgnistan.

 

Vågar Du utmana Dig själv på den längsta resa Du kommer att göra i Ditt liv, den mellan hjärna och hjärta? Och bli 100% sann i vad Du vill göra med ditt liv? Du som har slitit med att nå förändring, att bli frisk, stressfri, gå ned i vikt, börja träna, bli fri från känslomässig ballast eller bara ständigt söker svar… Den här utbildningen är för Dig!

Alla delkurser bygger på Dig som individ och Dina mål. Detta är alltså ingen generell utbildning utan vi går på djupet med vad just Du behöver. 
Allt hör ihop- det är lättare att må bra när kroppen är igång, vi löser problem lättare och ser ljusare på framtiden. Det är också lättare att komma igång fysiskt när vi inte har hinder som låser fast oss mentalt. 
Om vi inte har synk på alla delar i oss själva har vi svårt att se sammanhang och vi har svårt att veta vad vi ska ta tag i först för att komma ur ekorrhjulet. 
Detta är en utbildning som stärker Dig i alla delar av Dig själv- så Du behöver inte välja.

 

För att må bra och komma i balans i livet behöver vi både ta hand om vår fysiska kropp, vårt känslomässiga mående och lära oss lyssna inåt vilken väg vi ska välja framåt. Att den fysiska kroppen mår dåligt om vi inte tar hand om den vet de flesta och idag är många också smärtsamt medvetna om att vårt psyke kraschar vid för hård belastning, men att vi också måste ta hand om den andliga delen av oss är för många fortfarande väldigt nytt och främmande, något som naturfolken vetat i alla tider men som vi ofta bagatelliserar i vårt moderna samhälle. Om vi slutar lyssna inåt kör vi över oss själva, tappar meningen i livet och tappar förmågan till medkänsla och kreativitet. Vi slutar leva och bara överlever. Här har vi intuition och magkänslan och tron på vår egen förmåga. Här skapar vi flow och framgång och manifesterar våra önskningar, ja helt enkelt skapar magin i vårt liv. Något som vi glömt bort för att vi så envist bara litar till vår logiska hjärna.

Det går en röd tråd genom hela utbildningen som syftar till att komma till rätta med orsaken till att Du inte kommer vidare med det Du vill eller bara skapa förståelse för hur Du fungerar för att kunna fortsätta att förbättra Ditt liv. Vi kommer att fokusera på Din unika programmering i kropp och psyke som gör att vi når fram. Vi jobbar med kroppens och hjärnans försvar vad gäller såväl smärta, stress eller dåligt mående. Allt hör ihop och när Du lär Dig att förstå och läsa av Dig själv kan Du också bearbeta och gå vidare i en positiv spiral, något som Du kommer att få handledning i under hela utbildningen.
Vi är absolut inte hjälplösa, men vi kan ha fastnat i ett fysiskt tillstånd, en skada, ett visst tänk eller ser ingen mening i det som sker och hittar ingen glädje i livet. 
Då måste vi bearbeta och inte bara hantera. Vi måste börja växa på ett nytt sätt.

 

Detta är en kombination av friskvårdsutbildning, smärtkurs, träningslära och matmedvetenhet, stresshantering och personlig utveckling på samma gång.  
I grunden vet vi ju att det inte finns några genvägar men detta är en intensivförpackning av allt Du behöver veta för att förändra och förbättra Ditt liv grundat i 25 års erfarenhet av allt som rör hälsa, kropp och psyke. Dags att slå hål på allt Du tror Du vet och kan och låt nya sanningar komma fram. Tillåt Din fortsatta utveckling och glöm inte att det som suttit fast länge bara tar lite längre tid. Det behöver varken vara svårt, kosta massor eller göra ont för att komma vidare med Dig själv. Den närmsta genvägen är nämligen att genom kroppens och hjärnans försvar lirka upp de lås och blockeringar som legat till hinder för att Du ska få det liv Du vill ha. 
Det är sällan problemet i sig som är det verkliga problemet utan hindren vi sätter upp för att inte göra det vi borde göra. Många hävdar bestämt att de lärt sig hantera sina problem vilket ofta betyder att man begränsar sitt liv för att överleva, tex efter en utbrändhet när man inte längre orkar göra allt man vill.
Det här handlar om något helt annat. Att ändra Dina negativa program så att Du kan leva Ditt liv fullt ut, precis som det är meningen att Du ska göra. Att höja medvetenheten ytterligare en nivå. Det första hindret är Ditt, beslutet att investera i Din framtid, resten gör vi tillsammans.
Välkommen med på en spännande resa i kraft, kärlek och sanning.