Nu är det dags för vårens och sommarens kurser 2018!

En magisk soppa  26-27/5 2018

På rätt kurs 2-3/6 2018

En läkande resa 27-29/7 2018

Bli frisk från stress och utbrändhet 25-26/8 2018

 

För knoppen

Bli frisk från stress & utbrändhet 

Plats: "Rosengården" Nordankyrka Västergården 257, Vretstorp
Tid: 25-26 Augusti
Investering:
 2000 SEK inklusive lunch och fika
Antal platser:
 Max 12 deltagare
Kursanmälan: ingela@rosengarden.nu eller 070 - 479 57 14 

Välkommen på en annorlunda stresskurs där vi jobbar med både bearbetning och hantering av din stressproblematik.

En djupgående individuell clinic i stressbearbetning som handlar om att återställa hjärnans stressnivå till normalläge. Vi arbetar med att bli medvetna om de mönster hos oss som skapar stressen och med att ändra vårt beteende vad gäller detta, samt frigöra de försvar i kropp och hjärna som kapslats in, låts ihohp oss och gjort oss trötta och ofunktionella.

Nya rön, sanningar & osanningar om stress, här får du lära dig hur du själv kan ta dig ur din negativa stress spiral! 

Vi jobbar med tekniker som gör att du får tillbaka energinivån du hade innan och kan fungera normalt igen.


En stresskurs som ändrar på dina invanda mönster, hjälper dig att få tillbaka din normala energinivå och som hindrar dig att ramla tillbaka i dåliga vanor. Vi jobbar med att ändra förhållningssätt, att hitta en ventil och att få flyt i livet, även med att få tillgång till låst energi som du kapslat in.

Vi jobbar med meditation och mindfulness och med verktyg och tekniker som lugnar kropp och huvud. 

Passar för stressade personer allmänt, utbrända och för de som har varit utbrända och är på väg tillbaka. 

 

 

På rätt kurs med Com On Sense

Plats: "Rosengården" Nordankyrka Västergården 257, Vretstorp
Tid: 2-3 Juni
Investering:
 2000 SEK inklusive lunch och fika
Antal platser:
 Max 12 deltagare
Kursanmälan: ingela@rosengarden.nu eller 070 - 479 57 14 

 

En kurs om att riva ned sina hinder och göra det omöjliga möjligt, om att tänka rätt och skapa en positiv spiral i ditt liv. 

 

En kurs i självinsikt och personlig utvekling som gör dig medveten om de hinder som gör att du inte når dit du vill, som rensar och läker ut gamla mönster och som gör att du kan förändra ditt beteende och skapa det liv du vill ha. 

Det handlar först om grundfilosofin i Com on Sense, om att må bra i sig själv och att bryta gamla mönster. Vidare handlar det om att skapa ett nytt mera konstruktivt tänk som gör att du kommer vidare och hittar din egen sanning, lär dig stå i din egen energi och om att hitta ventiler i vardagen.

Den sista delen är inriktad på flow och att hitta synk i livet där du kan lyckas och nå framgång genom att lära dig att manifestera dina önskningar och nå dina mål.

För de som vill finns det möjlighet att gå vidare med handledning/vidareutbildning i metoden för de som själva arbetar med hjälpa människor.

 

För mer information se www.comonsense.se 

 

För kroppen

En läkande resa

Plats: Vi utgår från "Rosengården" Nordankyrka Västergården 257, Vretstorp
Tid: 27-29 Juli
Investering: 2500 SEK inklusive mat och fika
Antal platser: Max 12 deltagare
Kursanmälan: ingela@rosengarden.nu eller 070 - 479 57 14  

Lär dig att själv bota sjukdom & smärta & förebygga ohälsa.
En djupgående, individuell clinic för att komma till rätta med obalanser i kroppen och övningar i kroppskännedom och träningstips som stärker kroppen.

Välkommen på en "total life makover" i självläkning där vi gör en tredagars inre och yttre vandring för att läka oss själva och hitta balans. Vi kommer göra en tre dagars lätt vandring med övernattning och ta hjälp av naturen för att läka oss själva och använda tekniker som vi kan fortsätta använda hemma. Vi kommer jobba med huskurer och örter, kroppsbalanseringstekniker samt prata kost, träning, träning och kroppsmedvetenhet. En härligt läkande resa för både kroppen och själen. 
 

 

och så lite för själen

En magisk soppa

Plats: "Rosengården" Nordankyrka Västergården 257, Vretstorp
Tid: 26-27 Maj
Investering: 2000 SEK inklusive mat och fika
Antal platser: Max 12 deltagare
Kursanmälan: ingela@rosengarden.nu eller 070 - 479 57 14  

En tvådagarskurs i magi och andlighetens tecken, där vi varvar utbildning och roliga samtal. Vi kommer att lära oss om energilära, det vill säga hur vi hanterar energier i vardagen, i oss själva och runt om kring oss.
Vi kommer att lära oss att öppna upp men också nödvändigheten i att stänga av och att skapa ett bra skydd. Vidare jobbar vi med lätt och tung energi och lär oss hur vi rensar tung energi i oss själva och i vår närmiljö. Vi kommer också att utveckla våra mediala förmågor genom olika övningar och jobba för att bli en kanal för att kunna ta emot information. Vi kommer att jobba med tarotkort, magiska nycklar, helande övningar, samt manifestera önskningar. 

Det är vanligt att de som finns runt omkring oss söker kontakt under kursen, det finns också möjlighet till privata sittningar i samband med kursen. 

Du kan anmäla dig själv eller tillsammans med dina likasinnade vänner.
Kom och börja skapa magi i ditt liv.